Bloemist Veldhoven

Niet is zo vrolijk als een mooie bos bloemen op tafel. En ook van een bijzondere plant wordt het meteen gezellig in huis! Maar je wilt natuurlijk zeker weten dat je de hoogste kwaliteit bloemen en planten in huis haalt. Oktober in huis is een bloemist die in Veldhoven de mooiste boeketten en planten levert.

Mensen raken met bloemen

Oktober in huis is gevestigd aan de Keizersgracht in Eindhoven en wordt gerund door Kees en Ellis Hoevenaars. Met hun bloemen, planten en woonaccessoires proberen ze mensen te raken en daarin slagen ze al jarenlang. Dankzij de creativiteit van meesterbinders van deze bloemist zijn de mooie, bijzondere boeketten ook in Veldhoven al jarenlang geliefd. Of je nu een casual veldboeket zoekt, een uitbundig en kleurrijk boeket of juist een hippe cactus: je vindt het bij deze bloemist.

Bloemenabonnement

Heb jij je ook al vaak voorgenomen om jezelf eens wat vaker te trakteren op een mooi boeket bloemen, maar komt het er steeds niet van? Neem dan een bloemenabonnement bij Oktober in huis! Je krijgt dan op gezette tijden een mooi, creatief boeket in huis. Rechtstreeks van de bloemist naar Veldhoven! Je wordt iedere keer weer verrast met mooie bloemen van het seizoen. Niet alleen thuis, maar ook voor jouw bedrijf in Veldhoven is een abonnement dé manier om het hele jaar door van mooie bloemen te kunnen genieten.

Bestel in onze webshop

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze bloemenwinkel in Eindhoven, maar we bezorgen jouw favoriete bloemen natuurlijk ook graag bij je thuis in Veldhoven. We hebben een handige en overzichtelijke webshop. Ook je verjaardagboeket, beterschapsboeket of rouwboeket bezorgen we in Veldhoven. Bestel je je bloemen voor 12.00 uur, dan heb je ze vandaag nog in huis! Ook bezorgen wij onze prachtige boeketten in omliggende plaatsen als Best, Valkenswaard, Helmond, Nuenen, Mierlo, Waalre, Son en Breugel, Oirschot, Heeze, Leende, Geldrop en Eersel. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Gerbera Boeket Bedankt

Gerbera Boeket Bedankt

Plukboeket Veld

Plukboeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95