Boeketten voor alle soorten moeders

Je hebt ze in alle soorten en maten! Moeders.. maar wat voor moeder heb jij?

Zondag 12 mei is het Moederdag! Moederdag is het moment om jouw moeder of schoonmoeder heerlijk te verwennen en te bedanken voor hun moederschap. Naast een lekker ontbijt op bed of een lekkere doos bonbons is Moederdag natuurlijk niet compleet zonder een mooi bos bloemen.

Bij Oktober in huis hebben we bloemen en boeketten voor elke moeder. Voor de uitbundige mama, de allerbeste mama, bijzondere mama, de hippe mama, gewoon voor mama of een leuk boeket om jouw mama te bedanken. Het maakt niet uit welk boeket of bloemstuk je kiest, wij zorgen ervoor dat de bloemen of boeketten prachtig worden en jouw mama zeker blij zal zijn. Maar welke soort mama heb jij?

1.Uitbundige mama

Jouw moeder houdt van lol maken en opvallen. Ze is lekker gek en vindt het niet erg dat aan iedereen te laten zien. Je maakt je moeder dan ook niet blij met de basics. Een cadeautje voor je moeder moet veel kleur bevatten. Een mooi losgebonden boeket in zachtrose/witte tinten met oa gerbera’s rozen en fijne bijmaterialen.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-uitbundige-mama/

2.Kleurrijke mama

Zag je jouw moeder altijd meteen tussen alle andere ouders staan op het schoolplein? En dan was het niet omdat je haar meteen herkende, maar omdat er waarschijnlijk niemand anders plotseling blauw haar had en gele jurk aan. Dan past deze bos bloemen in stijl en kleur  met o.a. clematis alstroemeria, gerbera. goed bij jouw vrolijke mama!

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-kleurige-moeder/

3.Eenvoudige mama

De eenvoudige mama plaatst nooit iets op social media en vindt het eigenlijk allemaal wel best hoe ze haar leven leidt. Ze heeft geen behoefte aan pottenkijkers en leeft haar leven in alle rust. Dat begrijpen en daar passen een paar losse rozen in het juiste aantal er perfect bij.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/losse-rode-rozen-lang-per-stuk/

4.Hippe mama

Deze moeder heeft de touwtjes goed in handen, maar laat tegelijkertijd ‘de boel de boel’. Het motto van deze mama: relax, het komt wel goed! Deze moeder heeft een heerlijke vibe, houdt een klein beetje van chaos, maar absoluut niet van stress. Daarom een luchtig gebonden boeket met kleurige seizoensbloemen.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-hippe-mama/

5.Klassiek mama

Jouw moeder is klassiek en chique. Een moeder die houdt van kwaliteit en houdt van mooie merken. Haar sieraden zijn stijlvol en subtiel tegelijk. Ze investeert graag in tijdloze style items en kiest ook voor kwaliteit bloemen! Daarom een op groep gebonden boeket in zachtrose/witte tinten met oa gerbera’s rozen en mooie bladmaterialen.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-klassieke-moederdag/

6.Mama Loves Pink

Dit zijn ….. toekomstige mama’s! die natuurlijk in verwachting zijn van een kleine ‘’baby girl.’’ Is de baby kamer al geverfd? Staan alle spulletjes al klaar?  Daar past in ieder geval dit mooie roze boeket in felroze met o.a rozen en gerbera’s er prima bij.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-pink-moederdag/

7.Aller beste mama

Deze moeder werkt, weet elke avond een gezonde maaltijd voor te schotelen, maakt in de vroege ochtend nog smoothies voor de dag die gaat komen en heeft een huis dat altijd netjes is. Een mooi boeket in zachtrose/witte tinten met oa rozen, campanula en clematis verdiend ze zeker.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-de-allerbeste-mama/

8.Bijzondere mama

Ze is inspirerend, volgt de nieuwste trends op de voet, heeft een leuke man en een sociaal leven. Stiekem kijk je best wel tegen haar op, maar je vraagt je ook af wat haar geheim is. Verwen haar met een mooi losgebonden boeket in zachtrose/witte tinten met oa gerbera’s rozen en fijne bijmaterialen.

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-bijzondere-mama/

9.De liefste mama

Stiekem vinden we al onze mama’s toch de liefste mama’s nietwaar? Een mooi boeket in zachtrose/witte tinten met oa matrecaria, leeuwenbekken en rozen, voor al die lieve mama’s!

https://www.oktoberinhuis.nl/product/boeket-liefste-moeder/

 

Twijfel je nou toch aan wat voor type mama jou moeder nou is? Bekijk dan ons ruime assortiment aan bloemen en boeketten en laat ze maar heerlijk genieten!

https://www.oktoberinhuis.nl/oktober-in-huis-uw-online-bloemist/?product_cat=boeketten-moederdag

Geef een reactie