Beterschap bloemen

Wanneer je ziek bent of in het ziekenhuis ligt, is het fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt. Een mooie bos bloemen kan je dan weer helemaal opfleuren. Daarom vind je bij bloemist Oktober in huis de mooiste beterschapsbloemen. Daarmee laat je aan de zieke zien dat je aan hem of haar denkt en dat je hoopt dat hij of zij snel weer beter is!

Zeg ’t met bloemen

Een boeket bloemen als beterschapswens is niet alleen mooi om naar te kijken, uit Brits onderzoek blijkt bovendien dat zieken sneller herstellen wanneer ze beterschapsbloemen op hun ziekenhuiskamer hebben. Ze hebben minder pijn na een operatie, een lagere bloeddruk én een beter humeur! Reden genoeg dus om je ziekenbezoekje extra op te fleuren met een mooi boeket bloemen.

Ziekenbezoek

Ga je binnenkort op ziekenbezoek? Kom dan eerst langs bij Oktober in huis en kies jouw beterschapsbloemen uit! Alles is mogelijk. Een kleurig boeket met verschillende soorten bloemen of juist een boeket rozen: de favoriete bloemen van de zieke zullen hem of haar zeker opvrolijken en ervoor zorgen dat hij of zijn zich snel weer beter voelt.

Bloemist in Eindhoven

In de bloemenwinkel van Oktober in Huis in Eindhoven vind je uitsluitend de mooiste boeketten, die met zorg zijn samengesteld door onze creatieve meesterbinders. Met hun vakmanschap maken zij van iedere bloem iets bijzonders. Heb je geen tijd om langs te komen? Bestel dan je beterschapsbloemen in onze webshop. Wanneer je jouw bestelling voor 12.00 uur plaatst, bezorgen we de bloemen dezelfde dag nog in het ziekenhuis of bij de zieke thuis. Waar wacht je nog op?

Boeket Wit Beterschap

Boeket Wit Beterschap

Boeket Kleurige Beterschap

Boeket Kleurige Beterschap

Boeket Gerbera Beterschap

Boeket Gerbera Beterschap

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95