Bloemen bestellen Eindhoven

Wilt u een mooi boeket bloemen bestellen in Eindhoven? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Oktober in huis. Op onze webwinkel vindt u een groot assortiment bloemen dat met grote zorg voor u is samengesteld. We hebben een passie voor bloemen en delen deze passie graag met onze klanten. Dit is terug te vinden in onze boeketten, die we met grote zorg voor u samenstellen. Hier vindt u voor alle gelegenheden wel een boeket bloemen dat u aan zal spreken. Bloemen bestellen in Eindhoven doet u dan heel eenvoudig. U kiest gewoon op de site de bloemen die u wilt hebben, geeft het adres door waar de bloemen naartoe moeten worden gestuurd en rond uw betaling af. Wij zorgen er dan voor dat de bloemen worden afgeleverd. Rondt u uw bestelling voor 12.00 af, dan zorgen wij ervoor dat uw bloemen nog dezelfde dag aankomen.

Bloemen versturen in Eindhoven

Online bloemen bestellen kan niet eenvoudiger dan bij Oktober in huis. Wij zorgen ervoor dat alle bloemen die u besteld heeft snel aankomen op hun plaats van bestemming. Uiteraard worden ze dusdanig verzorgd dat er onderweg geen beschadigingen aan de boeketten op kunnen treden. U vindt in onze webshop een zeer ruim assortiment verschillende boeketten. Deze worden elke dag weer met grote zorg door onze bloemisten voor u samengesteld. Dit moet ook wel, want u wilt per slot van rekening toch ook een boeket opsturen waar de ontvanger blij van wordt, of juist een beetje door getroost wordt. We kunnen ook in samenspraak met u een speciaal boeket samenstellen voor die speciale gelegenheid. Uiteraard bezorgt Oktober in huis niet alleen bloemen in Eindhoven, maar ook in omliggende plaatsen als VeldhovenBestValkenswaard, Helmond, Nuenen, Mierlo, Waalre, Son en Breugel, Oirschot, Heeze, Leende, Geldrop en Eersel. 

Bloemen bestellen in Eindhoven bij Oktober in huis

Oktober in huis is een bloemist in Eindhoven met een echte passie voor het vak. Onze winkel is geen standaard bloemenwinkel zoals u dit overal tegenkomt. Wij zijn bloemisten met een grote passie voor sfeer, stijl en vormgeving. Dit vindt u ook terug in zowel onze fysieke winkel in Eindhoven als bij onze webshop. Wij zoeken, kijken, durven, denken en doen zodat we u de mooiste bloemen en woonaccessoires kunnen bieden die er maar te vinden zijn. Ons hoofddoel is om onze klant te raken, iets wat we elke dag opnieuw weer proberen te bereiken.

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95