Bloemen Eindhoven

Bent u op zoek naar een speciaal boeket bloemen om een bijzonder moment mee op te luisteren? Kom dan eens langs bij Oktober in huis. Wij verkopen bloemen in Eindhoven, maar hebben ook een grote webwinkel waar u onze bloemen vanuit het comfort van uw gemakkelijke stoel kunt bestellen. U zult dan gelijk zien dat we niet alleen bloemen en boeketten in ons assortiment hebben. We willen met onze bloemisterij in Eindhoven een stijl uitstralen die terug te vinden is in de producten die we verkopen. We hebben namelijk een ruim assortiment woonaccessoires voor u klaarstaan. Ook deze zijn zowel in onze fysieke winkel als in onze webshop terug te vinden. Neem dan ook eens een kijkje om te zien welke producten bij uw eigen stijl aansluiten.
 

Bloemen in Eindhoven Centrum

Op zoek naar bloemen in Eindhoven? Of woont u ergens anders in Nederland en wilt u eenvoudig online bloemen bestellen? In beide gevallen bent u dan bij ons aan het juiste adres. We hebben een webwinkel die zeer ruim is voorzien van de mooiste producten. Dat mooie boeket dat iemand op kan vrolijken die even een minder moment meemaakt vindt u bij ons. Maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar net die ene woonaccessoire die ervoor zorgt dat uw huis nog meer als een echt thuis voelt. We verkopen boeketten voor alle gelegenheden en hebben zodoende ook een ruim assortiment rouwbloemwerk voor u klaarstaan. U kunt dan denken aan boeketten en kransen, maar we verkopen ook complete bedekkingen voor de kist.
 

Meer dan alleen bloemen

Bij Oktober in huis hebben we een passie voor bloemen. Vandaar ook dat we bloemen in Eindhoven verkopen die u zullen verrassen en verrukken. Dat hopen we ook te bereiken met de woonaccessoires die we verkopen. Neem gewoon op uw gemak een kijkje op onze website om te zien wat we allemaal voor u klaar hebben staan. Een bestelling is snel gemaakt. En als u bijvoorbeeld een boeket bloemen wilt bestellen dat nog dezelfde dag wordt bezorgd, dan is dat bij ons mogelijk. Zorgt u er dan wel voor dat u uw bestelling voor 12 uur heeft afgerond.

 

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95