Bloemenwinkel Eindhoven

Als u op zoek bent naar een bloemenwinkel met een geheel eigen stijl, neem dan eens een kijkje bij Oktober in huis. Wij hebben een bloemenwinkel in Eindhoven waar we onze persoonlijke ideeën voor wat mooi is bij elkaar hebben gebracht. Onze winkel is een stoere bloemenwinkel waar u niet alleen de mooiste bloemen, maar ook de leukste woonartikelen bij elkaar kunt vinden.

Bloemenwinkel Eindhoven

Wij hebben een passie voor bloemen. We delen die passie graag met anderen. Vandaar ook dat we in onze winkel verder gaan dan u misschien van een bloemenwinkel bent gewend. Bloemen zijn een belangrijk element voor de sfeer in huis, en om die sfeer te versterken verkopen we nog een groot aantal andere producten. Deze kunt u zien als ondersteuning voor het gevoel dat u krijgt bij de nieuwe bloemen die u heeft gekocht. 

Bloemenwinkel met stijl

Oktober in huis verkoopt een zeer ruim assortiment rouwboeketten, die variëren van een boeket, tot bloemenkransen en een volledige kistversiering. Op zoek naar bloemen voor een leuke aangelegenheid? Iemand verrassen met een mooi boeket op een verjaardag? Kijk dan vandaag nog in onze webshop. U kunt hier namelijk onze bloemen bestellen. Als u voor 12 uur uw bestelling afrondt zorgen wij ervoor dat uw bloemen nog dezelfde dag bij u worden afgeleverd!

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95