Bloemenzaak Eindhoven

Op zoek naar een bloemenzaak waar u net even een ander aanbod vindt dan u van bloemenzaken in Eindhoven bent gewend? Dan hoeft u alleen maar even een kijkje te komen nemen in de webshop van Oktober in huis. Wij hebben een bloemenzaak en webshop met een geheel eigen stijl. In onze webshop staan de mooiste boeketten bij elkaar, die door onze bloemisten elke dag weer met veel passie voor u worden klaargemaakt. Het is heel eenvoudig om in onze webshop een bestelling te maken. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te kiezen welk boeket het beste bij de gelegenheid past. Geef de adresgegevens van de ontvanger door en als u dan heeft betaald zorgen wij dat de bloemen zo snel mogelijk uw kant opkomen. Indien u voor 12 uur bestelt zelfs nog dezelfde dag!
 

Op zoek naar een bloemenzaak in Eindhoven?

We begrijpen heel goed als u voor uw speciale gelegenheid een bijzonder boeket bloemen wilt hebben. Of dat u iemand wilt bedanken met een boeket bloemen dat een geheel eigen stijl heeft. Bij Oktober in huis is dat allemaal mogelijk. We hebben onze bloemenzaak in Eindhoven helemaal ingericht naar ons eigen gevoel. Met andere woorden, Oktober in huis is een stoere bloemenwinkel waar we u niet alleen de mooiste bloemen en boeketten verkopen, maar ook de woonaccessoires die onze stijl nog verder voor u uitdiepen. U wilt toch ook wel eens een keer een nieuwe stijl in huis? Neem dan in onze webshop gewoon even een kijkje op de pagina met accessoires. Hier vindt u een grote variatie aan mooie producten.
 

Anders dan andere bloemenzaken in Eindhoven

Bij Oktober in huis bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie bloemen en bijzondere woonaccessoires. We hebben daarnaast ook een zeer ruim assortiment rouwboeketten. Dit varieert van een boeket of krans tot een complete aankleding van de kist. Ook hiervoor kunt in op onze website een groot aanbod terugvinden. Dit assortiment is net zo eenvoudig te bestellen als de andere bloemen op onze site. We raden u dan ook aan om gewoon eens rustig een kijkje te nemen bij de vele bloemen en andere producten die we op onze site hebben staan. We weten zeker dat hier iets tussen staat dat naar uw zin zal zijn!

 

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95