Bloemist Best

Van bloemen wordt bijna iedereen blij. Niet zo gek, want bloemen zijn kleurrijk, ze ruiken heerlijk en ze vrolijken ieder interieur op. Kees en Ellis Hoevenaars weten dat als geen ander en runnen al jarenlang bloemist Oktober in huis. Met hun bijzondere bloemen raken ze hun klanten en met de woonaccessoires uit de winkel maken ze jouw interieur compleet.

Bloemen in Best

Ook in Best levert bloemist Oktober in huis de mooiste bloemen. Zo kun je bijvoorbeeld een verjaardagboeket, beterschapsboeket of een rouwboeket laten bezorgen in Best. Onze meesterbinders zijn creatief en vindingrijk en maken van ieder boeket iets bijzonders. Of je nu een casual veldboeket zoekt of juist een kleurrijk boeket met veel verschillende soorten bloemen, een boeket van Oktober in huis is altijd een schot in de roos.

Abonnement op bloemen

Heb jij een bedrijf in Best, waar je de receptie graag wilt voorzien van verse bloemen? Of wil je nu eindelijk eens écht vaker bloemen in huis halen? Dan is een bloemenabonnement voor jou een uitkomst! We bezorgen dan op gezette tijden een creatief, vers boeket. Rechtstreeks van onze bloemist naar Best. Iedere keer verrassen we je weer met nieuwe, bijzondere bloemen, maar we houden natuurlijk wél altijd rekening met jouw wensen en eisen. Zo weet je zeker dat jij het hele jaar door geniet van mooie bloemen!

Bestel in onze webshop

Onze bloemist is vanuit Best prima te bereiken en ligt in het hartje van Eindhoven. Wil je liever online je bloemen of woonaccessoires bestellen? Ook dat is mogelijk. We hebben een handige, overzichtelijke webshop waar je je bestelling veilig kunt betalen. Wanneer je voor 12.00 uur bestelt, bezorgen we je bestelling nog dezelfde dag in Best. Bekijk snel het assortiment en plaats vandaag nog jouw bestelling! Ook bezorgen wij onze prachtige boeketten in omliggende plaatsen als VeldhovenValkenswaard, Helmond, Nuenen, Mierlo, Waalre, Son en Breugel, Oirschot, Heeze, Leende, Geldrop en Eersel. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95