Bloemist Eindhoven

Als u een bloemist zoekt in Eindhoven, dan hoeft u hier niet veel moeite voor te doen. Onze stad heeft een groot aantal bloemisten voor u klaarstaan. Als u echter op zoek bent naar een bloemist met een geheel eigen stijl, waar u naast de mooiste bloemen en boeketten ook een verrassend assortiment aan woonaccessoires vindt, kom dan eens langs bij Oktober in huis. Wij zijn een bloemist in Eindhoven Centrum die ooit is begonnen om eens te laten zien hoe een bloemisterij er ook uit kan zien. Wij willen met onze bloemisterij in Eindhoven laten zien dat we uw huis een geheel nieuwe stijl kunnen geven, niet alleen met onze bloemen, maar ook met de accessoires die we verkopen.
 

De mooiste bloemen van Eindhoven

Onze bloemisterij in Eindhoven is ontstaan uit onze passie voor bloemen. We leggen onze ziel en zaligheid in elk boeket dat we voor u samenstellen en kunnen u alles vertellen over alle bloemen die we in onze winkel voor u klaar hebben staan. We delen onze passie graag met onze klanten en vinden het ook geen probleem om samen met u een speciaal boeket samen te stellen. Maar, bent u even niet in de gelegenheid om langs te komen bij onze bloemist in Eindhoven, of is Eindhoven niet voor u om de hoek, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze webshop. Hier kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een mooi boeket bestellen als u een familielid of vriend heeft die iets viert. Dit boeket kunnen wij voor u door heel Nederland laten bezorgen. En als u dit voor 12 uur doet, dan zorgen we dat het zelfs nog dezelfde dag op de plaats van bestemming aankomt!
 

Meer weten over deze bloemist in Eindhoven Centrum?

Als u meer wilt weten over onze bloemen, onze filosofie en wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan u graag te woord, of bekijken samen met u welke bloemen het beste passen bij uw speciale gelegenheid. We weten nu eenmaal dat een bijzonder moment bijzondere bloemen verdient. Wij zijn een bloemisterij in Eindhoven die hier alles vanaf weet!

 

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95