Bloemist Valkenswaard

Bloemen en planten zijn echte blijmakers. Of je nu een vrolijk veldboeket in je huis hebt staan, een hippe cactus of een stijlvol, klein boeket bloemen: je interieur fleurt er helemaal van op. Bij bloemist Oktober in huis, gerund door Kees en Ellis Hoevenaars, vind je daarom de creatiefste en mooiste boeketten. Deze bloemist is ook in Valkenswaard populair en dat is niets voor niets!

Bloemen in Valkenswaard

Bij Oktober in huis werken namelijk meesterbinders, die een jarenlange ervaring in bloemschikken en bloembinden omzetten in creatieve en bijzondere boeketten en bloemstukken. Ze weten als geen ander hoe ze jou kunnen raken met een bijzondere bloemcreatie. Of je nu een boeket zoekt voor op je eigen tafel, een verjaardagboeket, beterschapsboeket of een rouwboeket voor een uitvaart in Valkenswaard: bloemist Oktober in huis levert maatwerk. 

Bloemenabonnement

Neem je je telkens weer voor om jezelf wat vaker te trakteren met een bloemetje, maar komt het er steeds niet van? Of wil je de receptie of vergaderruimte van je bedrijf in Valkenswaard een mooie uitstraling geven met verse bloemen? Dan is een bloemenabonnement van Oktober in huis een uitkomst! Op gezette tijden ontvang je een bijzonder boeket, dat steeds weer anders is en perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Zo heb je altijd mooie bloemen in huis, zonder dat je er de deur voor uit hoeft!

Bestel in onze webshop

Je vindt onze bloemist in hartje Eindhoven, makkelijk te bereiken vanuit Valkenswaard. In onze winkel doe je altijd nieuwe inspiratie op! Wil je liever online bestellen? Ook dat is mogelijk. Heb je voor 12.00 uur besteld? Dan bezorgen we je bloemen vandaag nog. Makkelijker kan het niet! Ook bezorgen wij onze prachtige boeketten in omliggende plaatsen als VeldhovenBest, Helmond, Nuenen, Mierlo, Waalre, Son en Breugel, Oirschot, Heeze, Leende, Geldrop en Eersel. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Pluk Boeket Zonnige Zomer

Boeket Gerbera Bedankt

Boeket Gerbera Bedankt

Pluk Boeket Veld

Pluk Boeket Veld

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95