Bruidsboeket

Stel jouw maatwerk bruidsboeket samen

Stappen jij en je partner in het huwelijksbootje, dan maak je de dag van jullie leven compleet met een bruidsboeket van bloemist Oktober in huis. Het bruidsboeket is een echte eye catcher en deze kan niet ontbreken in de handen van de bruid.

Bruidsboeket op maat

Wil jij een subtiel bruidsstuk met enkele seizoensgebonden bloemen of wil je een uitbundig stuk waarmee jij ongetwijfeld de aandacht zult trekken? En welke kleuren wil jij verwerken in het boeket?
Wat jouw wensen ook zijn: wij kunnen deze omzetten in een oogstrelend bruidsboeket! Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in het bloembinden en bloemschikken. Zij zullen jou verrassen met een bruidsboeket waarmee jij de show steelt.

Bloemenwinkel én webshop

Waar wacht je op? Stel jouw bruidsboeket samen bij Oktober in huis, een bloemist en bloemenwinkel in het centrum van Eindhoven. Je vindt ons aan de Keizersgracht 4. Geef bij onze meesterbinders aan welke stijl, kleurstelling en bloemen jij wilt hebben. Samen ontwerpen wij het bruidsboeket van jouw dromen. Het boeket wordt op de dag van jouw bruiloft bezorgd, zodat jij een vers boeket hebt!
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95