Cactus kopen Eindhoven

De hipste plant van het moment is de cactus. We zien hem niet alleen terug als print op kleding en verwerkt in sieraden, ook de plant zelf is niet meer weg te denken uit onze interieurs. Niet zo gek, want een cactus past in ieder interieur en is heel gemakkelijk te onderhouden. Maar dan wil je natuurlijk wel de mooiste cactus die er is. Wil jij in Eindhoven een cactus kopen? Kom dan naar Oktober in huis!

Groot assortiment cactussen

Bij Oktober in huis koop je een cactus die er tiptop uitziet en lang mooi blijft. Wij verkopen namelijk alleen de mooiste en beste planten en bloemen. We kennen de beste leveranciers voor cactussen en zoeken daar de mooiste exemplaren uit. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze bloemenwinkel! Daarom vind je bij ons een groot assortiment cactussen die er prachtig uitzien en waarvan je, met de juiste verzorging, jarenlang plezier hebt.

Cactus en woonaccessoires

Woon je in Eindhoven en wil je een cactus kopen voor je huis of als cadeau, dan is Oktober in huis de aangewezen plaats om jouw nieuwe cactus uit te zoeken. Niet alleen omdat je bij ons de keuze hebt uit verschillende soorten cactussen in diverse formaten, maar ook omdat we een groot assortiment woonaccessoires hebben. Bijvoorbeeld een decoratieve bloempot voor jouw nieuwe cactus. Maar ook kunstwerken, kaarsen en andere decoratieve items vind je in onze winkel. Zo breng je nog meer sfeer in jouw huis!

Cactus kopen

Koop je jouw cactus in Eindhoven in onze winkel, dan geven we je bovendien advies over de beste manier om hem te verzorgen. We hebben jarenlange ervaring in de verkoop en verzorging van bloemen en planten en we delen onze kennis graag met jou, zodat je cactus lang mooi en gezond blijft. Zo geniet je jarenlang van jouw nieuwste aanwinst voor je interieur!

Cactus

Cactus

Cactus

Cactus

Cactus

Cactus

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95