"Leven is het mooist met de geurigste bloemen in huis"

Een abonnement op bloemen bij Oktober in Huis

Bloemist Oktober in Huis is er natuurlijk voor alle jaargetijden. Sterker nog: voor elke week! Daarom hebben wij boeket abonnementen voor thuis of uw bedrijf. Met een fleurig geprijsd abonnement zorgen wij elke week voor verse bloemen in uw woning of bedrijf!

Zo is het wekelijks genieten van de kleuren, stijlen en prachtige sferen van Oktober in Huis en we houden bij het abonnement graag rekening met al uw wensen. De bezorging nemen wij bij een abonnement voor onze rekening en wij verrassen u graag als het gaat om de jaargetijden en natuurlijk de op dat moment beschikbare bloemen. Het is vanzelfsprekend dat u uw voorkeur kunt opgeven als het om de boeketten gaat. Heeft u liever de ene week een boeket en de andere week een bloemstuk, geen probleem. Laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Desgewenst kunt u wekelijks een boeket uit onze webshop kiezen. De keuze is  ruim genoemd om elke week weer een prachtig boeket bij u af te kunnen leveren.

Indien u voor meerdere locaties een bloemstuk geleverd wil hebben is dat geen enkel probleem. Oktober in Huis levert haar bloemstukken door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Alle voordelen op een rij

Gratis persoonlijke bezorging

Wij bezorgen uw bloemen persoonlijk aan huis of op kantoor in luxe verpakking in heel Nederland.

Direct opzegbaar of pauzeren

U kunt het abonnement ten alle tijde direct opzeggen, of op pauze zetten. U zit nergens aan vast met dit flexibele abonnement

Bepaal zelf de frequentie

Met onze flexibele abonnementen kunt u zelf bepalen hoe vaak en wanneer u de bloemen bezorgd wilt hebben, en u kunt dit altijd aanpassen

Financieel voordeel

U bent met een abonnement goedkoper uit dan steeds eenmalig bloemen bestellen. Met een fleurig geprijsd abonnement zorgen wij elke keer voor verse bloemen in uw woning of bedrijf.

Elke keer een nieuw boeket

Desgewenst kunt u wekelijks een boeket uit onze webshop kiezen. De keuze is vanzelfsprekend ruim genoeg om elke keer weer een prachtig boeket bij u af te leveren.

Altijd een uitstekend cadeau

Verras iemand met steeds verse, geurige en kleurige bloemen in huis. Een super cadeau waar de ontvanger steeds aan herinnerd wordt met de mooie bloemen in huis.

Met gratis vaas

U krijgt van ons een gratis leenvaas naar keuze zolang het abonnement loopt. Praktisch en extra mooie bloemen met onze mooie vazen.

Ook voor bedrijven

Voor bedrijven is het de ideale oplossing om het interieur vrolijk en vriendelijk te houden voor een optimale werksfeer.

Uw abonnement samenstellen

In Eindhoven vind je bloemist Oktober in huis. Hier kun je terecht voor uiteenlopende bloemen en boeketten zoals Boeket tulpen wild lente

Abonnement bloemen klein

Vanaf €17,50 p.m.
In Eindhoven vind je bloemist Oktober in huis. Hier kun je terecht voor uiteenlopende bloemen en boeketten zoals Boeket veldboeket zomer

Abonnement bloemen middel

Vanaf €25,- p.m.
In Eindhoven vind je bloemist Oktober in huis. Hier kun je terecht voor uiteenlopende bloemen en boeketten zoals Boeket smaakvolle winter

Abonnement bloemen groot

Vanaf €32,50 p.m.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Oktober in Huis? Belt u ons gerust op 040-236 40 52. Wij bespreken graag uw wensen met u.

X