Fleurop bloemen Eindhoven

Fleurop bij Oktober in huis

U kent het vast wel: u wilt graag bloemen sturen naar iemand aan de andere kant van het land - of misschien zelfs wel in het buitenland. Maar u weet niet welke bloemisten in die regio goed bekend staan. Dan is Fleurop voor u de ideale oplossing. Met Fleurop weet u zeker dat uw ontvanger bloemen krijgt van hoge kwaliteit, die met zorg en aandacht zijn geselecteerd. Oktober in huis is Fleurop-Partner en kan u helpen met het versturen van uw bloemen.

Boeketten

U kunt bij Fleurop kiezen uit een vast arrangement bloemen.Of u nu een rouwboeket, een gelegenheidsboeket, beterschapsbloemen of gewoon een verjaardagsboeket wilt versturen: Fleurop biedt u een ruime keuze aan boeketten , die tot op zekere hoogte standaard zijn. Het boeket ziet er dus in grote lijnen precies zo uit als in de catalogus. Zo weet u zeker dat u een boeket kiest dat qua samenstelling en kleurgebruik in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Fleurop

Fleurop is een internationale organisatie. Dat betekent dat het boeket dat u via Fleurop bij Oktober in huis bestelt voor bijvoorbeeld een vriend in Groningen, niet door Oktober in huis wordt samengesteld. Andersom geldt dat ook. Krijgt u een Fleurop boeket van iemand uit de andere kant van het land, of zelfs aan de andere kant van de wereld, en woont u in Eindhoven? Grote kans dat wij uw boeket met zorg hebben samengesteld!

Uw Fleurop boeket

Met een Fleurop boeket weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Heel vanzelfsprekend voor Oktober in huis, want wij staan voor kwaliteit. Onze meesterbinders hebben een schta aan ervaring en een goed gevoel voor stijl. Meer weten over Fleurop bij Oktober in huis? Neem contact met ons op. We vertellen u graag alles over Fleurop en over de mooie boeketten die wij voor u kunnen maken.

Boeket Allerlei Bedankt

Boeket Allerlei Bedankt

Boeket Bonte Verjaardag

Boeket Bonte Verjaardag

Boeket Gerbera Geboorte

Boeket Gerbera Geboorte

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95