Kerst bloemen

Nog eventjes en de Kerstdagen breken aan. In aanloop naar Kerst maken wij ons huis gezellig en zorgen wij voor een sfeervolle aankleding. Een neppe óf echte Kerstboom wordt in huis gehaald en wordt opgetuigd met lichtjes, ballen en slingers. Ook andere versieringen worden uit de kast gehaald, zoals feestelijke kaarsen en waxinelichtjes, verlichte sterren en bijzondere ornamenten. Maar in een versierde woning mogen bloemen en bloemstukjes zeker niet ontbreken!

Koop Kerstbloemen en Kerststukjes

Wil jij jouw woning aankleden met Kerstbloemen en -bloemstukje? Breng een bezoek aan Oktober in huis, een bloemenwinkel in het centrum van Eindhoven. In onze sfeervol ingerichte winkel vind je een verscheidenheid aan winterse bloemen en boeketten, maar ook tal van bijzondere Kerststukjes. Of je nu houdt van een klassiek Kerststukje of een modern stuk dat er totaal anders uitziet: wij hebben het in ons assortiment! Uiteraard kun je een selectie van onze Kerstbloemen en Kerststukjes ook op onze webshop bekijken. Hier bestel je eenvoudig en snel online, waarna de gewenste artikelen bij jou bezorgd worden.

Boeketten voor Kerst

De Kerstperiode staat niet alleen voor het gezellig inrichten van jouw eigen woning: het staat ook synoniem aan familiebezoeken en Kerstdiners. Breng jij op Kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag een bezoek aan familie of vrienden, dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Verras hen met een prachtig boeket, een Kerststukje of een bijzondere plant van Oktober in huis. Wij hebben onder andere Kerststerren in ons assortiment.

Meer weten?

Kies voor de hoogwaardige artikelen van bloemist Oktober in huis. Bekijk ons Kerstassortiment in onze winkel of op onze webshop en shop het product van jouw keuze. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Compact wit €20,00/ stuk

Compact wit €20,00/ stuk

Kerstboeket Amaryllis €35,00/ stuk

Kerstboeket Amaryllis €35,00/ stuk

Klassieke kerstboeket €29,95/ stuk

Klassieke kerstboeket €29,95/ stuk

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95