Moederdag bloemen

Je moeder staat altijd voor je klaar en is de liefste moeder van de wereld. Daarom is het leuk om haar één keer per jaar extra in het zonnetje te zetten: op Moederdag! Op deze dag laat je zien dat je het waardeert wat je moeder voor je doet en dat ze er altijd voor je is. De leukste manier om jouw liefde en waardering te laten zien, is natuurlijk een mooie boeket Moederdagbloemen.

Soorten moederdagbloemen

Van welke bloemen houdt jouw moeder? Houdt ze van mooie rozen? Is ze meer een type voor vrolijke gerbera’s? Of is een veldboeket meer haar smaak? Wat jouw moeder ook mooi vindt, bij bloemenwinkel Oktober in huis in Eindhoven vind je altijd de Moederdagbloemen waar jouw moeder blij van wordt. En misschien vind je in onze uitgebreide collectie woonaccessoires ook nog wel een mooi cadeau voor je moeder!

Meesterbinders

Oktober in huis is al jaren een begrip in Eindhoven en omgeving. Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in bloembinden en bloemschikken en bedenken steeds weer nieuwe, creatieve manieren om iets bijzonders te maken van een boeket of bloemstuk. Met een boeket Moederdagbloemen van Oktober in Huis verras je jouw moeder met iets echt unieks!

Kom langs in de winkel

Je bent van harte welkom in onze bloemenwinkel in hartje Eindhoven, aan de Keizersgracht 4. Je kunt hier onze bijzondere boeketten bekijken en inspiratie opdoen in de warme sfeer van onze winkel. Heb je geen tijd om zelf je Moederdagbloemen uit te komen zoeken? In onze webshop bestel je snel en gemakkelijk jouw boeket voor Moederdag. Wij verzorgen de bezorging bij je moeder, zodat je zeker weet dat ze op Moederdag geniet van de allermooiste bloemen!

Boeket Pink Moederdag

Boeket Pink Moederdag

Losse rode rozen kort prijs per stuk

Losse rode rozen kort prijs per stuk

 Losse witte rozen kort prijs per stuk

Losse witte rozen kort prijs per stuk

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95