Oktober in huis

Verrassende boeketten van onze bloemisten

Kees en Ellis Hoevenaars staan aan het roer van bloemenwinkel Oktober in huis. Wij zijn ondernemers met gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving. Deze liefde vertalen wij door naar Oktober in huis. Een kwestie van samen zoeken, kijken, durven, denken én doen. Ons gevoel is onze rode draad. Als een bloem, vaas, product of kunstwerk ons raakt, dan staat het in onze bloemenwinkel. Daarmee proberen wij onze klanten te raken.

Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in het bloembinden en bloemschikken. Zij zullen jou keer op keer verrassen met boeketten en bloemstukken met een rijke stijl en prachtige vormgeving. Onze bloemisten denken met jou mee en dragen innovatieve ideeën aan. Ontdek het daarom bij Oktober in huis!

Abonnementen

Bloemwinkel Oktober in huis is natuurlijk voor alle jaargetijden. Sterker nog: voor elke week! Want met een fleurig geprijsd abonnement voor particulieren of bedrijven zorgen wij elke week voor verse bloemen in jouw woning of bedrijf! Zo kan je wekelijks genieten van de kleuren, stijlen en prachtige sferen van Oktober in huis. Vanzelfsprekend houden wij bij het abonnement graag rekening met al jouw wensen, eisen én voorkeuren.

Stel jouw boeket samen in onze winkel in Eindhoven of op onze webshop. Wil je meer informatie over Oktober in huis of over onze producten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezorging in Eindhoven en omgeving

Oktober in huis beschikt over een betrouwbare en vlotte bezorgdienst, zodat de ontvanger de bloemen op het afgesproken moment in huis heeft. Wij bezorgen hierbij niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen. Wij bezorgen namelijk ook in Veldhoven, Best, Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Helmond, Son en Breugel en Geldrop. Wilt u meer weten over onze bezorgmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag meer informatie!

 

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95