Rouwbloemstukken & Rouwboeketten laten bezorgen

Is er iemand in jouw omgeving overleden en wil jij een blijk van medeleven tonen? Kies voor een prachtig rouwboeket. Hiermee laat je zien dat je aan de geliefden en familieleden van de overledene denkt en jij hen steunt.Bij bloemist Oktober in Huis vind je een verscheidenheid aan rouwbloemen en rouwboeketten voor uitvaarten. Deze boeketten lopen uiteen van een pastel kleurrijk gebonden boeket tot een klassiek rouwboeket met rozen. De getoonde bloemstukken en rouwboeketten kun je uiteraard op maat laten maken en aanpassen met de bloemen én kleuren van jouw keuze.

Rouwboeket op maat

Een rouwboeket is heel persoonlijk. Onze meesterbinders stellen je rouwboeket op maat samen, aan de hand van jouw wensen en eisen. Alles is mogelijk.Je kunt bijvoorbeeld de favoriete bloemen van de overledene in je rouwboeket laten verwerken, of bloemen in een bepaalde kleur die de overledene mooi vond. Maar ook het toepassen van de meer traditionele rouwbloemen, zoals witte lelies, is mogelijk. En dit doen wij allemaal op een duurzame manier.
Rouwarrangement met witte phalanopsis

Rouwbloemen met zorg samengesteld

Wat voor bloemen je ook kiest bij het overlijden van een dierbare: bloemen zijn de mooiste manier om je laatste eer te betonen.Met een rouwboeket van Oktober in Huis weet je zeker dat je kiest voor een met zorg samengesteld boeket, dat door de naasten zeker op prijs gesteld zal worden.Kom langs voor persoonlijk advies of bezoek de webshop voor inspiratie.Bij vragen kun je ons bereiken op: 040-2364052

Rouwboeketten voor 14:00

Wilt u rouwbloemstukken en rouwboeketten laten bezorgen. Oktober in huis verzorgt speciale rouwbloemenstukken en rouwboeketten voor uitvaarten en bezorgt deze voor u.
Bestelt u voor 14:00 uur dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag wordt bezorgd

Een symbool van liefde, respect en medeleven.

Bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij de dood.
In verschillende landen zijn begrafenisceremonieën anders, maar bloemen zijn bij alle Rouwrituelen aanwezig.

Wij geven het laatste rouwboeket als een symbool van liefde, respect en medeleven.

Oktober in Huis biedt u de mogelijkheid om online bloemen of boeketten te bestellen voor een begrafenis en deze te bezorgen op elk adres in Nederland.

Bloemen voor uitvaarten online bestellen

Oktober in Huis heeft een verscheidenheid aan rouwbloemen en rouwboeketten voor uitvaarten.

Van grote bloemstukken met een sierlijk lint tot kleine en ingetogen boeketten. De getoonde bloemstukken en rouwboeketten zijn vanzelfsprekend ook op maat te maken. Wellicht wilt u dat wij een speciale bloem in het boeket verwerken of een andere voor u specifieke wens tot uitlaten komen. Belt u ons dan gewoon even op 040-2364052. Wij staan u graag te woord en proberen dan uw vraag direct te beantwoorden.

X