Rouwboeketten bestellen uit hartje Eindhoven

Bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij de dood. Wij geven het rouwboeket als een symbool van liefde respect en medeleven.

Oktober in Huis uit Eindhoven biedt u de mogelijkheid om online rouwboeketten te bestellen voor een begrafenis, crematie of uitvaart en deze te bezorgen op elk adres in Nederland.

Wij verzorgen al 10 jaar lang met een team van bindmeesters alles op het gebied van bloemen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan rouwboeketten. Van een klassiek rouwboeket met rozen. Of wilt u toch liever een rouwboeket met veldbloemen compleet met vaas. Oktober in Huis zal ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw Rouwboeket.

Voor 14:00 besteld is dezelfde dag bezorgd
   Veilig en eenvoudig betalen
  Persoonlijke kwaliteit en service
 Meer weten? Bel ons op 040-236 40 52
Bezorgkosten: Eindhoven €5,00 -
Veldhoven, Best, Valkenswaard, Waalre, Nuenen,
Son, Breugel, Helmond, Mierlo, Geldrop €6,95
De rest van Nederland €7,50


Rouwboeketten bestel je eenvoudig online bij Oktober in Huis
Bestel gemakkelijk uw rouwboeketten bij Oktober in Huis. Wij selecteren alleen de hoogst mogelijke kwaliteit bloemen. In onze webshop vindt u verschillende soorten rouwboeketten of u nu op zoek bent naar een klassiek rouwboeket of naar moderne kistversieringen, wij helpen u hier graag mee.Welke soorten rouwboeketten bieden wij aan?
Bij Oktober in Huis doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te voorzien van rouwbloemen die precies aansluiten op de wens van de klant. Rouwboeketten zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en afmetingen. De bloemen die wij gebruiken variëren enorm, en de wens voor een rouwboeket is geheel aan u. Wanneer u liever een rouwboeket met veldbloemen compleet met vaas wilt of toch op zoek bent naar een klassiek rouwboeket met rozen.  Bij Oktober in Huis bent u aan het juiste adres.Wat doen we met de rouwbloemen na de plechtigheid?
Over het algemeen genomen merken we dat de meeste mensen niet goed weten wat ze moeten doen met de rouwbloemen nadat de ceremonie
voorbij is. Vaak kunnen de bloemen verdeeld worden over de naaste van de overledene. Het is ook gebruikelijk om de rouwboeketten op een daarvoor bestemde gedenkplaats neer te leggen. U kunt hier het beste uw eigen gevoel involgen om tot een goed besluit te komen.
 Wanneer gaan de rouwboeketten slap hangen?
Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit bloemen die verwerkt worden in onze rouwboeketten. Onze meesterbinders zullen er zorg voor dragen dat de boeketten in optima forma en op tijd aankomen bij u. Omdat bloemen en planten verse producten zijn is er een kans dat ze slap gaan hangen. De vuistregel is dat een rouwboeket zonder water bij een temperatuur van 16 tot 18 graden ongeveer 6 tot 12 uur mooi zal blijven. Als de rouwbloemen eenmaal slap gaan hangen is het vaak onmogelijk om ze weer mooi te krijgen. Mocht u twijfels hebben of instructies nodig hebben, dan gaan wij samen met u in gesprek over het door u gekozen rouwboeket.Hoe kies ik een rouwboeket?

Wanneer er een naaste overlijd moet je plotseling van alles regelen. Een kist, bloemen, kaartjes en nog veel meer. Hoe kun je in deze tijd van verdriet een goede keuze maken wat betreft een rouwboeket. Het allerbelangrijkste is om te kijken naar degene die overleden is, wat voor een soort persoon was hij of zij? Wat voor bloemen passen er bij het karakter van de overledene? Iedereen heeft een geboorteverhaal maar ook een uitvaart verhaal. We zorgen er samen voor dat de door jou gekozen rouwboeketten goed passen bij de ceremonie en de overledene. Duurzaam omgaan met rouwboeketten
Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Wij test zullen u dan ook goed adviseren met betrekking tot het duurzaam besteden van uw rouwbloemen zodat u ook na de plechtigheid nog kunt genieten van die mooie bloemen. Wij kopen onze bloemen en planten in bij duurzame kwekers zoals Decofresh en Senzaro maar we doen nog veel meer om duurzaam te zijn.  Ontdek de mogelijkheden voor een rouwarrangement

Het is ook mogelijk om een compleet rouwarrangement bij ons te bestellen. Neem direct contact op met ons via de contactpagina

X