Rouwboeketten

Een sterfgeval is altijd treurig. Wanneer een geliefde persoon overlijdt, zijn de naasten erg verdrietig. Met een mooi, zorgvuldig uitgezocht rouwboeket kun je de nabestaanden een hart onder de riem steken. Ook is het een goede manier om de overledene te eren. Zeker wanneer je jouw rouwboeket voorziet van een persoonlijke boodschap is het een mooi, passend eerbetoon.

Rouwboeket op maat

Een rouwboeket is heel persoonlijk. Onze meesterbinders stellen je rouwboeket op maat samen, aan de hand van jouw wensen en eisen. Alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld de favoriete bloemen van de overledene in je rouwboeket laten verwerken, of bloemen in een bepaalde kleur die de overledene mooi vond. Maar ook het toepassen van de meer traditionele rouwbloemen, zoals witte lelies, is mogelijk.

Bloemenwinkel in Eindhoven

Je vindt Oktober in huis in hartje Eindhoven. We zijn gevestigd aan de Keizersgracht en in onze winkel kun je je laten inspireren door de bijzondere, unieke bloemen en bloemstukken. Heb je geen tijd om langs te komen in de winkel? Dan kun je er ook voor kiezen om je rouwboeket via onze webshop te bestellen. We bezorgen je boeket dan bij de naasten van de overledene thuis, in het rouwcentrum of in de kerk waar de uitvaart plaatsvindt.

Laatste eer

Wat voor bloemen je ook kiest bij het overlijden van een dierbare: bloemen zijn de mooiste manier om je laatste eer te betonen. Met een rouwboeket van Oktober in huis weet je zeker dat je kiest voor een met zorg samengesteld boeket, dat door de naasten zeker op prijs gesteld zal worden. Kom langs voor persoonlijk advies of bezoek de webshop voor inspiratie.

Rouwboeket wit

Rouwboeket wit

Biedemeier witte rozen

Biedemeier witte rozen

Rouwarrangement gemengd

Rouwarrangement gemengd

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95