Bezorging in Eindhoven

Bezorging in Eindhoven

 

Bezorging in Eidhoven en omgeving
Bron: www.oktoberinhuis.nl

Oktober in Huis beschikt over een betrouwbare en vlotte bezorgdienst, zodat de ontvanger de bloemen op het afgesproken moment in huis heeft. Wij bezorgen hierbij niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen. Wij bezorgen namelijk ook in Veldhoven, Best, Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Helmond, Mierlo, Son en Breugel en Geldrop. De bezorgkosten voor Eindhoven zijn €5,00, voor de omliggende plaatsen €6,95 en voor de rest van Nederland 7,50. Bezorgkosten voor het buitenland zijn op aanvraag.


Wilt u meer weten over onze bezorgmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over bezorging in Eindhoven!

U wilt iemand eens verrassen met een mooi boeket bloemen? Iemand heeft een speciale gelegenheid waar u niet zomaar aan voorbij wilt gaan? Bestel dan vandaag nog een mooi boeket bloemen bij Oktober in Huis. Wij kunnen bloemen bezorgen in Eindhoven, maar ook in de rest van Nederland. Dit kunt u bij ons eenvoudig online doen, in onze webshop. U kiest hier gewoon het boeket bloemen dat u wilt laten bezorgen en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk uw kant opkomt. Bloemen laten bezorgen vanuit Eindhoven wordt zo een peulenschil. En we kunnen garanderen dat als u ervoor zorgt dat uw bestelling voor 14 uur is afgerond, wij de bloemen nog dezelfde dag op de plaats van bestemming afleveren.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of heb je vragen over jouw bestelling? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! De bloemen kun je desgewenst voorzien van een aangehecht bloemenkaartje met een persoonlijke tekst.

Bezorging in Eindhoven en omgeving
Bron: www.oktoberinhuis.nl

Op zoek naar een bloemist die bloemen kan bezorgen in Eindhoven? Of zoekt u juist een bloemist in Eindhoven die door heel Nederland bloemen voor u aflevert? Neem dan vandaag nog een kijkje in de webshop van Oktober in Huis. We hebben voor u een assortiment bloemen en boeketten samengesteld dat u nergens anders in Nederland vindt. We hebben een passie voor bloemen, maar ook voor sfeer, stijl en vormgeving. Bij elk product dat we in onze webshop verkopen hebben we ons gevoel laten spreken. Vinden we iets mooi en willen we dat delen met onze klanten? Dan kunt u er op rekenen dat u dit in onze webshop terugvindt. We doen altijd ons
best om onze klanten te raken met de bloemen en woonaccessoires die wij in huis hebben.

Bij vragen kun je ons bereiken via:
040-2364052