Seizoensboeketten

Een veldachtig boeket in bonte kleuren

Bloemen & boeketten voor diverse seizoenen

Wat is er fijner dan een prachtige bos bloemen in huis te zetten die passen bij het jaargetijde? Koop in de lente een fris lenteboeket of luid de decembermaand in met een prachtig najaarsboeket. Bij bloemist Oktober in Huis koop jij prachtige bloemen en boeketten voor ieder seizoen. Deze staan niet alleen heel mooi in jouw eigen woning: je kunt ook een ander verrassen met een prachtig seizoen boeket. Bijvoorbeeld in de zomer of in de winter.

Wij verkopen bloemen, boeketten en verrassende woonaccessoires voor sfeer in huis, zoals vazen, schalen, potten met planten en kleine cadeauartikelen. Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in het bloembinden en bloemschikken. Zij zullen jou keer op keer verrassen met boeketten en bloemstukken met een rijke stijl en prachtige vormgeving. Onze bloemisten denken met jou mee en dragen innovatieve ideeën aan.

 

Seizoensboeketten & bloemen

Onze bloemen en boeketten zijn gemaakt met bloemen van het seizoen. Zo hebben wij in de zomer veel boeketten met zonnige zonnebloemen en in de winter freesia’s en kersentakken. Ook de kleuren worden aan het jaargetijde aangepast. Zo zijn in de wintermaanden vooral witte, rode, paarse en donkere boeketten in trek. Natuurlijk beschikken wij ook over winterse planten als Kerststerren en winterse bloeiers als sneeuwklokjes, krokussen en winterakonieten.

Neem contact met ons op

Stel jouw seizoensgebonden boeket samen in onze winkel in Eindhoven of op onze webshop. Wil je meer informatie of heb je vragen over jouw bestelling? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Bij vragen kun je ons bereiken via:

040-2364052