Valentijn bloemen

In de hele wereld wordt op 14 februari Valentijnsdag gevierd. Tijdens deze dag geven geliefden elkaar extra aandacht met cadeaus, chocolaatjes, bloemen én kaarten. Mensen die een geheime verliefdheid hebben, verrassen de ander met een cadeau of kaart met een anonieme afzender. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd en wil jij jouw liefde verrassen tijdens Valentijn? Breng een bezoek aan bloemenwinkel Oktober in huis.

 

Bloemist in Eindhoven

In het centrum van Eindhoven vind je Oktober in huis, een karakteristieke bloemenwinkel met prachtige bloemen en boeketten én verrassende woonaccessoires voor sfeer in huis. Deze artikelen zijn helemaal van vandaag én morgen en sluiten aan bij ieder seizoen of iedere feestdag of gelegenheid. Zo hebben wij in ons assortiment een selectie met romantische bloemen en boeketten voor Valentijn.

Bloemen en boeketten voor Valentijn

Deze Valentijnsbloemen zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen én voorzien van uiteenlopende bloemen. De Valentijnsbloem bij uitstek is de roos, bij voorkeur een rode roos. Deze staat symbool voor liefde en passie. Andere favoriete bloemen zijn orchideeën, tulpen, lelies en margarita’s. Uiteraard doe je er goed aan om eerst uit te zoeken welke bloemen jouw geliefde mooi vindt, voor je een boeket bestelt. Zo weet je zeker dat de bloemen in de smaak vallen!

Bezoek onze webshop of bloemenwinkel

Via de webshop van Oktober in huis shop je eenvoudig en snel het boeket van jouw keuze. Wij zorgen dat de Valentijnsbloemen bezorgd worden – met of zonder bloemenkaartje. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan onze winkel in het centrum van Eindhoven. Graag tot ziens!

Boeket liefde €29,95/ stuk

Boeket liefde €29,95/ stuk

Boeket warm rood €27,50/ stuk

Boeket warm rood €27,50/ stuk

Boeket Rode Rozen €30,00/ stuk

Boeket Rode Rozen €30,00/ stuk

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95