Verjaardag bloemen

Op je verjaardag is er niets leuker dan in de bloemetjes gezet te worden. En het is natuurlijk ook heel leuk om zelf iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen op zijn of haar verjaardag! Want er is natuurlijk niets zo vrolijk als een kleurig, geurig boeket verjaardagbloemen. Daarom hebben we bij Oktober in huis heel veel verschillende soorten boeketten om uit te kiezen, wanneer je iemand wilt verrassen op zijn of haar verjaardag.

Alle soorten bloemen

Het leuke aan een verjaardag is dat er geen specifieke bloemen bij horen. Anders dan bijvoorbeeld Valentijnsdag, waar rozen de meest gekozen bloemen zijn, ben je bij het uitzoeken van verjaardagbloemen helemaal vrij in je keuze. Denk je dat de jarige blij wordt van een casual veldboeket? Een kleurig boeket met veel verschillende soorten bloemen? Een boeket in één kleur? Het kan allemaal, dus je kunt de jarige altijd verrassen met bloemen die precies bij zijn of haar smaak passen!

Bloemen en woonaccessoires

Bij Oktober in huis werken meesterbinders, die steeds weer nieuwe en exclusieve bloemstukken en boeketten maken. Dankzij hun creativiteit geniet je van de mooiste verjaardagbloemen. En wil je de jarige nog eens extra verrassen, neem dan ook eens een kijkje in onze uitgebreide collectie vazen, potten en woonaccessoires. Daarmee maak je jouw verjaardagcadeau compleet!

Winkel en webshop

Je vindt Oktober in huis aan de Keizersgracht in Eindhoven. Hier kun je genieten van de bloemenpracht en inspiratie opdoen te midden van al die mooie bloemen. Heb je geen tijd om in de winkel je verjaardagbloemen uit te zoeken? Dan is onze webshop voor jou een uitkomst. Wanneer je vóór 12 uur bestelt, bezorgen we je boeket dezelfde dag nog bij de jarige. Handig!

Boeket Hoera verjaardag

Boeket Hoera verjaardag

Boeket Bonte Verjaardag

Boeket Bonte Verjaardag

Boeket Rode Rozen Verjaardag

Boeket Rode Rozen Verjaardag

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95