Winter bloemen

Het is bijna weer winter: de periode waarin ons leven zich voornamelijk binnen afspeelt. Tijdens de wintermaanden maken wij onze woning gezellig en steken geregeld de open haard of kachel aan en nodigen vrienden en familie uit om te komen borrelen of dineren. Wil jij jouw woning leuk aankleden, zodat je er de hele winter plezier van hebt? Kies voor een mooie winterse versiering en plaats sfeervolle bloemen en planten in je huis.

Over Oktober in huis

Deze winterse bloemen en planten vind je bij Oktober in huis, een karakteristieke bloemenwinkel in hartje Eindhoven. Wij verkopen bloemen, boeketten en verrassende woonaccessoires voor sfeer in huis, zoals vazen, schalen, potten met planten en kleine cadeauartikelen. Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in het bloembinden en bloemschikken. Zij zullen jou keer op keer verrassen met boeketten en bloemstukken met een rijke stijl en prachtige vormgeving. Onze bloemisten denken met jou mee en dragen innovatieve ideeën aan.

Bloemen en boeketten voor de winter

Onze bloemen en boeketten zijn gemaakt met bloemen van het seizoen. Zo hebben wij in de zomer veel boeketten met zonnige zonnebloemen en in de winter fresia’s en kersentakken. Ook de kleuren worden aan het jaargetijde aangepast. Zo zijn in de wintermaanden vooral witte, rode, paarse en donkere boeketten in trek. Natuurlijk beschikken wij ook over winterse planten als Kerststerren en winterse bloeiers als sneeuwklokjes, krokussen en winterakonieten.

Bloemenwinkel én webshop

Koop jouw winterbloemen en kom langs in onze bloemenwinkel aan de Keizersgracht 4 in Eindhoven. Uiteraard kun je onze winterse bloemen en boeketten ook bestellen via onze webshop. Geef aan welke kleurstelling jij wilt hebben en bestel het artikel van jouw keuze. Snel én eenvoudig. De bestelde bloemen en boeketten worden vervolgens bezorgd.

Boeket Pastel €25,00/ stuk

Boeket Pastel €25,00/ stuk

Boeket Bijzonder Blauw €20,00/ stuk

Boeket Bijzonder Blauw €20,00/ stuk

Boeket Gerbera €15,00/ stuk

Boeket Gerbera €15,00/ stuk

Voor 12 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Voor 12 uur besteldvandaag nog bezorgd

Veilig online betalen via eigen bank met iDeal

Veilig online betalenvia eigen bank met iDeal

Verzending

Landelijke bezorgingbezorgkosten €6,95